SAP Bagel & Juice Bar Markt

Enjoy our super healthy & jammy food on the Markt in Maastricht!

Over ons

Sinds december 2017 'bestaat' Sap Bagel & Juice Bar Markt. Afgelopen 1 september 2019 is Sap Markt overgenomen door Olivia Monaco. Na een kleine renovatie en een fris nieuw team staan wij paraat om u op uw wenken te bedienen.

Kom bij ons genieten van goed belegde (vegan) bagels, verse en gezonde sappen, gember shots, american pancakes en heerlijk koffie's. Daarnaast kunnen wij bijna elk gerecht glutenvrij maken!

Ohja, wist je dat wij het allerleukste en meest knusse terras hebben van Maastricht?

Wij staan voor jullie klaar, tot snel!

Team Sap Markt

 

 04-02-2020 

Afgelopen maanden zijn super spannend geweest voor ons team! Wij waren genomineerd voor de beste lunchroom van Maastricht. Na 3 maanden is het hoge woord eruit...

WE HEBBEN GEWONNEN!!!

Ik ben echt onwijs trots op mijn team, zonder hun had Sap Markt niet kunnen winnen. 

Komt u onze Gold Award binnenkort bewonderen?

Wie weet tot snel!

Olivia

 

 

 12-5-2020

Op 16 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid besloten dat de Horeca moet sluiten. Dit vinden wij erg jammer maar we zetten niet bij de pakken neer! Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe menukaart, alles schilderen binnen en het terras buiten opknappen en leuk aankleden. Daarnaast zijn wij elke vrijdag en zaterdag geopend met raamverkoop. Hier verkopen wij met een handschoentjes aan en een grote glimlach binnen de richtlijnen van het RIVM heerlijke gebakjes en koffie's (ijskoffie's voor de warme dagen). 

Daarnaast heb je nu al de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren vanaf 1 juni telefonisch via 06-83239598 of per mail: info@otmhoreca.nl

Tot snel!

Olivia Monaco