SAP Bagel & Juice Bar Markt
 

Over ons

1 september 2019 is Olivia Monaco begonnen met het exploiteren van Sap op de Markt. Na een kleine renovatie, nieuwe menukaart en een fris jong team konden wij direct goed van start.

Olivia (ik) is een jonge onderneemster (24 jaar) die de middelbare hotelschool heeft afgerond in juli 2017. Als klein meisje droomde ik al van een eigen horeca zaak. Toen ik vernam dat deze locatie te koop stond heb ik direct een kijk afspraak gemaakt. Nog geen 2 maanden later zat ik met een makelaar aan tafel om het koopcontract te tekenen. Mijn droom kwam uit!

Helaas moest ik na 7 maanden al de deuren sluiten voor de 1e lockdown. Grote domper.. na 2,5 maand dicht mochten wij gelukkig weer open! Mijn team werkte als nooit te voren, fan-tas-tisch zo trots was ik! Vervolgens kwam er nóg een lockdown. Echter duurde deze geen 2,5 maand maar 6 maanden! Ons hele team zat verslagen thuis maar toch wel te popelen om weer aan het werk te mogen. We draaide een super zomer en het was nog nooit zo druk geweest. Ondanks de registratie plicht, mondkapjes en uiteindelijk zelfs de QR code kwamen onze gasten toch massaal. (dank!!!) Helaas kregen wij op 15 december 2021 opnieuw te horen dat we de deuren moesten sluiten. Mijn team bleef echter zo positief en baalde zo onwijs dat ze weer thuis moesten zitten dat ze tijdens mijn zwangerschapsverlof de zaak hebben opgeknapt. Alles grondig schoongemaakt, de keuken betegeld en al het achterstallig onderhoud hebben bijgemaakt. Ondertussen heb ik in mijn verlof een nieuwe menukaart gemaakt en de website een update gegeven. Zo kunnen wij donderdag 27 januari 2022 eindelijk weer open en hopen wij u allen met heel veel plezier en passie terug te mogen ontvangen op de Markt!

Tot snel!

Team Sap Markt

 


 
 
 
 
E-mailen
Instagram